Van limoncello tot een duurzaam huis

Van chef-kok tot coach. Van online-marketing tot interieur architect. Van horeca makelaar tot fotograaf. Van accountant tot presentatiecoach. Van serviesdesign tot tekstschrijver. Van event makelaar tot civiele techniek. Van klantadvies tot advocaat. Van ICT tot vitaliteit.

Samen klantgericht ondernemen

Iedereen heeft te maken met klantbeleving. De rode draad van het Imago Support Team 

Waarom komt een klant niet terug?

Het Imago Support Team ontbijt: productief, informatief, motiverend en gezellig.

Afgelopen vrijdag, 22 november was de laatste ontbijtsessie van dit jaar. Een mooie, drukbezette ochtend met gedreven ondernemers.

4 gastsprekers:

5 gasten:

Interessante gasten, onderwerpen en bedrijfspresentaties staan op het programma. Strak ingepland. Niets zo vervelend als bijeenkomsten die lang uitlopen zodat je met je werk in de knoei komt. Een strakke powerpoint inclusief bedrijfsnamen, mooie foto’s en korte uitleg op de achtergrond en een aanwezig – HELP je bent door je tijd – alarmbelletje zorgden ervoor dat we precies na anderhalf uur finishten.

Wil jij een keer te gast zijn?

Mail: info@blizzimago.nl

Afgelopen vrijdag startten we met Josan van Kuijk van Duucon. Een mooie en interessante presentatie over infrarood verwarming.

Infrarood is een natuurlijke straling die ook in zonlicht voorkomt. Volkomen ongevaarlijk voor mens en dier. De infrarood straling dringt diep door in het lichaam, wat weer heel bevorderlijk is voor het goed functioneren van onze spieren en gewrichten. Al lange tijd wordt infrarood gebruikt in bv saunacomplexen.

“Nu hoeft u niet meer per se de deur uit om deze gezonde werking op te doen.”


Gevolgd door Bram Doorakkers en zijn passievolle verhaal over het wereldrecord Limoncello maken op 21 mei 2020. Locatie: Schinveldse bossen (wijndomein Heringsbosch)

  • Wandeltocht door de Schinveldse Bossen
  • Je eigen fles Limoncello maken op Wijndomein Heringsbosch
  • Italiaans optreden Gino Politi
  • Italian food-festival

Zorg dat je erbij bent en bestel hier je ticket voor dit geweldige evenement dat nog de nodige aandacht gaat krijgen!

Natuurlijk mochten wij even van Brams heerlijke limoncello proeven!


Het Imago support team komt in 2020 negen ontbijtbijeenkomsten bij elkaar en 3-5 netwerkbijeenkomsten op locatie.

Chef-kok Mike Reijnders (Denk aan je innerlijke mens dan RED je het wel!) van het mooie, authentieke en sfeervolle restaurant Red te Heythuysen liet ons proeven en meegenieten van de opbouw van 1 van zijn mooie gerechten.


Last but not least bracht Jean-Paul Bindels 5 voor twaalf  (Heb jij de vijf voor twaalf mentaliteit?) nog een kijk in de wereld van people & business coaching, HEMA, mystery guests en hoe belangrijk het is om structureel aan optimale klantbeleving te werken. Zeven waardevolle minuten plus direct een motivatie boost om aan de slag te gaan. Hoe is de klantbeleving in jouw bedrijf en hoe kun je deze optimaliseren?


De ochtend eindigde met mijn eigen presentatie over het Imago Support team.

De visie en doel voor het Imago Support Team. Wat wij als ondernemers voor elkaar kunnen betekenen.
Waarom ontbijt bijeenkomsten en netwerken op locatie een mooie mix van betrokkenheid genereert. Samen werken en samen ontspannen met als rode draad elkaar te helpen aan meer leads. Optimaal netwerken.

In 2020 komen we 9 ontbijtsessies samen en 2 tot 5 netwerk meetings op locatie. Alle datums zijn nu al gepland.

We starten direct in Januari met een Flammkuchen Proeverij bij Quatro Cinema te Heerlen (alleen voor leden). Lees hier het blog en ons mystery guest bezoek aan Quatro Cinema Heerlen

31 januari 2020 is onze volgende ontbijtbijeenkomst. Meld je snel aan! (vol=vol)

kom ook een keer mee ontbijten!

Samenwerken aan een optimale klantbeleving en warme leads voor elkaar? Neem even contact met me op.

Imago Support team: Dank jullie wel voor het vertrouwen in 2019:
Willy Janssen, Chantal Hamers, Patrick de Bot, Gideon Fraipont, Iwan Paffen, Richard Wijnands, Erik Royen, Kleis Adema, Nicole Ploeger, Maarten Diederen, Gerard Gubbels, Bart Baetens, Marina van Rossum, Ron Crombaghs, Ingrid Hochstenbach, Myra Fens, Ger Hoofwijk, Thy-Thy van der Lende, José Bollen, Gilbert Lucas, Math Starmans, Sylvia Senden, Marc van oord.

Vind je dit bericht leuk?

Share on linkedin
Deel op LinkedIn
Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter

Wil je een reactie achterlaten?

Geef een antwoord