het bedrijf

Na circa 10 jaar als bedrijfsjurist te hebben gewerkt, heb ik in 1997 gekozen voor de advocatuur. Vanaf 1 januari 2016 heb ik samen met Edgar Roelofs het kantoor ‘Rutten & Welling Advocaten’ voortgezet.

Ons kantoor richt zich vooral op de juridische dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en gekwalificeerde specialismen, onder andere op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht (waaronder wordt verstaan structurering van bedrijven, fusies en faillissementen), bestuursrecht, contractenrecht  en personen- en familierecht.

Het door ons ontwikkelde abonnementensysteem kan voor u als ondernemer zeer interessant zijn. Voor meer informatie daarover verwijs ik u naar onze website.

De ondernemer

Ik vind het van groot belang dat wij een langdurige relatie onderhouden, die gebaseerd is op vertrouwen en deskundigheid. U bent verzekerd van adequaat juridisch advies, waarbij zoveel mogelijk wordt geprobeerd om kostbare en omvangrijke dossiers te voorkomen.

Mijn kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, zakelijk inzicht, doortastend optreden en het vermogen om uw problemen adequaat op te lossen.