Mark Pluymakers

het bedrijf

Als je voor een groep mag spreken, dan heb je zeldzame aandacht. Niet alleen omdat je van meerdere mensen aandacht hebt, maar ook omdat je de volledige aandacht hebt. Als je iets wil bereiken met deze aandacht, moet je leren deze vast te houden.
 
Door genoegen te nemen met een gemiddelde presentatie, laat je kansen liggen. Maar met de juiste training of ondersteuning leer je boven dit gemiddelde uit te stijgen. Of je nou voor het eerst, of voor de honderdste keer presenteert.

De ondernemer

Als sprekerstrainer train ik groepen en coach of ondersteun ik op maat om je voor te bereiden op het moment dat er echt toe doet: Wanneer jij voor het publiek staat.
 
Van mijn klanten hoor ik dat ik mij goed kan inleven in hun situatie en dat ze het prettig vinden dat ik mijn aanpak lijk aan te passen op hun snelheid en niveau. Mijn empathie, die mij goed maakt in mijn werk als sprekerscoach, combineer ik met een gestructureerde basisaanpak. Of je nou een persoonlijk verhaal wil delen of een zakelijke boodschap hebt, ik sta achter de schermen om jou hierin te ondersteunen.