Jean-Paul Bindels

het bedrijf

Wanneer het 5 voor twaalf is hebben we een andere mindset, of anders gezegd een andere mentaliteit waarmee we de dingen doen.

Want als er nood aan de man is gaan onze zintuigen aan; doen we wél de dingen die nodig zijn en hebben we de juiste discipline, focus en aandacht.

Ik help ondernemers door middel van intensieve 1 op 1 trajecten, dat zij in staat zijn deze ‘5 voor twaalf-mentaliteit’ op te roepen en toe te passen in hun bedrijf én in hun leven, zodat zij de juiste resultaten altijd weten te boeken.

De ondernemer

Het ondernemerschap is mij meegegeven door mijn ouders. Mijn hele werkzame leven ben ik zelfstandig ondernemer bij grote landelijke retailketens. Eerst Edah en nu HEMA. In Landgraaf leid ik mijn bedrijf en coach ik al jaren mijn medewerkers om het maximale te bereiken. Mijn analyse van het individu en diens persoonlijke ontwikkeling is haarscherp.

Voor iedere ondernemer moet het ALTIJD 5 voor twaalf zijn.