Astrid van Vlodrop

het bedrijf

Mevrouw Astrid
Met mijn koffer vol magie, reis ik langs bedrijven om daar meer bedrijvigheid achter te laten. Meer klanten, meer omzet.
Grotere productiviteit.
Geurbeleving op maat.
Versterk je business imago.
Minder stress op de zaak.
Hoe kan ik besparen op ziektekosten?
Laat je betoveren door de mogelijkheden, geheel op je eigen business afgestemd.

De ondernemer

Vanaf 2010 heb ik in mijn praktijk als Homeopaat vele gezinnen mogen ondersteunen. Toen in 2016 de essentiële oliën op mijn pad kwamen, ben ik groter gaan dromen. Meer mensen helpen op weg naar geluk en gezondheid, door middel van geurbeleving en de praktische toepassing van essentiële oliën voor een gif vrij huishouden.

In 2019 heb ik de switch richting bedrijven gemaakt. Bewust geur inzetten om klantenbeleving te versterken wordt nog veel te weinig gedaan. De geur komt van essentiële oliën van hoge kwaliteit.

Daarnaast werk ik als Oola lifestyle coach met bijzonder krachtige vrouwen die bewust kiezen voor meer balans tussen privé en zakelijk leven.